• Flekkfjerning

Flekkfjerning

NÅR UHELLET ER UTE

Flekken fjernes så fort som mulig. En ny flekk er alltid lettere å fjerne enn en gammel. Vask alltid på flekken med lett hånd, slik at flekken ikke presses inn i fibrene. Forsøk alltid først med kaldt vann. Begynn alltid i ytterkant av flekken og jobb deg innover for å unngå skjolder. Ved flekkfjerning med rengjøringsmiddel skal du alltid sjekke at stoffets fargestoffer tåler det middelet du skal bruke. Gjør en prøve på et sted på møbelet som ikke synes, la tørke og sjekk resultatet.

Stearin og tyggegummi fjernes lettest etter en forsiktig frysning.

Benytt aldri slipende rengjøringsmidler som f.eks skurepulver og metallpussemiddler eller rengjøringsmiddler som inneholder salmiakk.


VASK / RENS

Dersom det ikke medfølger en vaskeanvisning, kan møbelstoff ikke vaskes. Legg merke til at det ofte er påmontert glidelås på møblene, men det betyr ikke at stoffet kan vaskes. Glidelåsen er kun for å gjøre monteringsprosessen enklere. Rensing av møbelstoff må kun foretas i henhold til produsentens anvisninger.


Les de produktspesifikke retningslinjer i folderen som fulgte med ditt produkt og følg alltid disse retningslinjene. For produktspesifikt vedlikehold, ta kontakt med Kielland.