• Historie

Historie

Firmaet ble startet i 2002, med navnet Studio Casa AS. I starten var hovedfokuset på import og salg av italienske designkjøkken. Butikken ble startet i et 100 m2 lokale i Rådhusvegen 28 i Sola sentrum. 

I 2003 flyttet butikken til nytt lokale i Fredtunvegen 16, Sola. Her disponertes et 600 m2 lokale. Navnet ble endret til Bolink AS, og sortimentet ble utvidet med møbler, bad og gasspeiser. 

Høsten 2008 flyttet firmaet til nye lokaler i Madlaveien 50, Stavanger. Navnet ble endret til Kielland AS og firmaet gikk over til å være et interiørkonsept for private og næringskunder.

I dag leveres kjøkken, bad, garderobe og møbler fra merkevareprodusenter fra hele Europa. Vi tegner og leverer innredning og utvikler spesialmøbler. Kielland AS har utviklet seg til å bli en av landets mest spennende interiørkonsept.


VISJON

Alle mennesker har en egen forståelse for hva som er god stil, god smak og godt design.
Kielland er et forsøk på å utfordre denne forståelsen. Vi krever ikke mer enn at du åpner øynene for vår definisjon av god design, og at du ser mulighetene til et fullkomment bomiljø. Et besøk hos oss vil gi deg inspirasjon. 

Vi har ikke møbler for de tusen hjem. Bare for ditt. Ta del i vår filosofi om at økt livskvalitet går hånd i hånd med bevisste stilvalg og et åpent sinn. Gjør et inntrykk. Ikke undertrykk den gode smaken og sansen for stil. Vi er her for å imponere deg. Gi god smak og uovertruffen eleganse en sjanse.

Du finner ikke møbler hos Kielland. De finner deg.
Vi har komponert et gjennomtenkt, stilrent og solid utvalg av praktiske designobjekter i våre lokaler i Stavanger.


GOD SMAK BØR IKKE HOLDES HEMMELIG.